MM-1 fra Bowers & Wilkins

Udgivet den 16/03 - 2012

Veldesignede og kompakte højtalere fra det engelsketablerede, Bowers & Wilkins. Højtalerne passer perfekt sammen med en iMac – af nyere dato.

MM-1 fra Bowers & Wilkins

Hvis man ligesom undertegnet ikke ønsker at gå alt for meget på kompromis med lyden eller musikken, så kender man også B&W. De har efterhånden eksisteret i mange år, og står samtidig bag mange gode produkter (højtalere), der samtidig har designet med sig (ligesom vi kender det fra Apple).

Jeg trængte til nye højtalere til min primære computer, da jeg var yderst træt af dem fra Logitech. Grimme, af plastik og ikke mindst ret dårlige i lyden. For ikke at tale om en overgearet subwoofer. Ting man dog skulle tro var helt i vinkel, når jeg elsker elektronisk musik – men du tager fejl ;

Jeg havde længe haft et godt øje til MM-1 fra B&W, og gav dem derfor til mig selv i gave, da nogle ting, privat, faldt i hak. De er ikke just de billigste højtalere til computeren, men samtidig er en iMac heller ikke den billigste computer, man kan købe. Hun fortjener jo alligevel også to skønne følgesvende, og de klær hende godt (altså iMac’en).

MM-1 er et sæt meget kompakte højtalere, der alligevel formår at yde godt – sågar med elektronisk musik – og uden subwoofer. Skal man være ekstra kritisk, så kan der mangle lidt i bunden, men jeg elsker simpelthen, at mit gulv ikke er fyldt op med subwoofer og kabinet samt andet computerskrammel.

Samtidig er højtalerne meget nemme at tilslutte sin computer eller bærbar. Oven i købet behøver man ikke at være i besiddelse af et fantastisk lydkort, da højtalere har sit eget indbygget. Ja, du har nemlig regnet det ud, de skal tilsluttes via USB og ikke den sædvanlige udgang til lyd. Det er ganske praktisk, da de færeste bærbare computere har et godt lydkort.

For mit vedkommende, så betyder det, at jeg problemfrit både kan have hovedtelefoner og højtalere tilslutte min iMac – uden være afhængig af at skulle have højtalerne tændt hele tiden.

Så står du i den situation, at du mangler et sæt smukke og velspillende højtalere til din computer, så bør du overveje MM-1 fra B&W – hvis altså pengepungen giver lov ;)