Ethiopia Sidamo fra Starbucks

Udgivet den 12/12 - 2011

Jeg har en stor kærlighed til de afrikanske kaffetyper.

Nævnte variant fra Starbucks, hvortil min kærlighed er ubeskrivelig, er ingen undtagelse.

Besøget til min favorithovedstad (indtil videre), London, bragte spændende kaffe med sig hjem – bl.a. Ethiopia Sidamo.

Ethiopia Sidamo fra Starbucks

Ethiopia’s Sidamo province is the birthplace of coffee – this is where it was first discovered. As befits its ancient origins, the coffee from these lands is steeped in history and mysteries.

Its flavour is as alluring and complex as mythology itself. Fleeting and gentle floral scents waft from it, imparting a lemon-like tartness and a complex fruitiness. The crisp acidity gives it a lively finish and leaves you wanting more.

En yderst velsmagende og fyldig kaffe med et strejf af citron (ja, du læste rigtigt), som jeg desværre netop har erfaret er gået ud af produktion. Oh, suk :(

Alligevel, skulle du være så heldig at komme forbi en Starbucks, der har en pose stående, så køb den straks. Den er virkelig det værd!

Ps: Har fået et godt øje til en soltørret kaffe fra det afrikanske, som dog ikke kan købes netop nu, men forhåbentlig snart? Den gør sig bemærket ved at være fra et område/mark – altså ikke en blanding af bønner fra mange marker og områder.