Menu

Digitalt Design

AgroTech

AgroTech omsætter forskning til forretning gennem vidensbaseret rådgivning, teknologiske services og innovation indenfor miljø, planter og fødevarer

Opgaven bestod i at designe en responsiv løsning med udgangspunkt i en ny og allerede udarbejdet designmanual, som dog hovedsageligt var udarbejdet til offline.

Jeg havde stor fokus på at holde websitet enkelt med stor fokus på indholdet og "blot" benytte få elementer fra designmanualen. Der er trods alt forskel på offline og online - for ikke at glemme en tryksag og et fleksibelt website.

Besøg agrotech.dk

Designet på agrotech.dk

3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk er en online service, hvor man kan indberette en byggeopgave for efterfølgende at modtage 3 forskellige tilbud, så vidt muligt.

Før jeg fik til opgave at udarbejde et helt nyt og responsivt website, så havde jeg brugt servicen adskillige gange, hvorfor opgaven var ekstra sjov at arbejde med. Jeg satte fokus på et mere opdateret udtryk, men også indholdet og enkeltheden.

Websitet blev designet direkte i browseren med kunden på sidelinjen til et nært samarbejde, hvilket er meget givtigt - formentlig også for kunden, der får mere indsigt i hele processen.

Besøg 3byggetilbud.dk

Designet på 3byggetilbud.dk

Legekæden

Legekæden er landsdækkende legetøjsforretning med 45 selvstændige butikker.

Opgaven bestod i et helt nyt og responsivt website, som var mere henvendt til de yngre. Jeg satte derfor stor fokus på at "udfordre" udviklerne med et knap så flat og firkantet design. Samlignet med andre legetøjsbutikker online, så skiller Legekæden sig bestemt ud - positivt.

Besøg legekaeden.dk

Designet på legekaeden.dk

Palsgaard

Palsgaard er en international virksomhed med hovedkvarter nær Juelsminde. De producerer emulgatorer og stabilisatorer bl.a. til fødevarerindustrien.

Det responsive website blev designet direkte browseren, hvor jeg satte stor fokus på enkelthed og indholdet. De har nogle produktbilleder, som bestemt kommer til sin ret i det lyse miljø.

Besøg palsgaard.dk

Designet på palsgaard.dk

Ree Park

Ree Park er en moderne safaripark, der strækker sig over et 70 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft.

Opgaven bestod i et nyt og responsivt website med genbrug (så vidt muligt) af eksisterende indhold og struktur. Designet skulle læne sig lidt op ad allerede udarbejdet materiale til offline brug. Gjorde brug af et beskidt udtryk, men gjorde det mere webvenligt, om man vil. Lavede samtidig et afrikansk naturudtryk i footeren.

Besøg reepark.dk

Designet på reepark.dk